Vinnare Privattandläkarna Award 2022

Under Privattandläkardagens galamiddag den 12 maj delades Privattandläkarna Award 2022 ut i tre olika kategorier.

Privattandläkarna gratulerar årets pristagare!

Årets tandvårdsföretag
Priset Årets tandvårdsföretag 2022 tilldelas ett företag som under 2021 utmärkt sig genom sitt arbete och engagemang för branschen. I år går priset till Askersundstandläkarna AB.

Motiveringen lyder:
”Medlemsföretaget har utmärkt sig genom sitt arbete och engagemang för branschen och för att skapa trygghet och öppenhet för patienterna. Dom har även utmärkt sig genom sitt arbete med nytänkande och kvalitetsförbättring.”

Merit Lindberg, vd för Privattandläkarna tillsammans med Bodil och Erik Baecklund från Askersundstandläkarna AB.


Årets tandvårdsmottagning
Årets tandvårdsmottagning 2022 tilldelas en mottagning som under 2021 utmärkt sig genom ett gott patientomhändertagande och som bidragit till den privata tandvårdens höga kvalitet. I år går priset till Brommatandläkarna AB.

Motiveringen lyder:
”Brommatandläkarna jobbar med patienten i fokus och utför alltid behandling av högsta kvalitet. De arbetar kontinuerligt med att utveckla kliniken och räds inte utmaningar och förändringar i verksamheten.”

Margareta Hagelin-Hansson och Per Hansson från Brommatandläkarna


Årets marknadsförare av medlemskapet
Priset Årets marknadsförare av medlemskapet 2022 tilldelas ett medlemsföretag som under 2021 utmärkt sig genom att marknadsföra Privattandläkarnas varumärke och synliggöra sitt medlemskap i Privattandläkarna gentemot patienter och allmänhet. I år går priset till Tandborsten team Roslund i Luleå.

Motiveringen lyder:
”I tider med stor tandläkarbrist i Norrbotten är det av stor vikt att det finns de som marknadsför Privattandläkarna och stöttar tandläkarkollegor som funderar på att starta upp verksamhet. Tandborsten team Roslund har upprepade gånger hjälpt tandläkarkollegor och i stället för att se andra tandläkare som konkurrenter valt att se fördelarna med samarbete. Privattandläkarna har också företrätts lokalt på ett föredömligt sätt i kontakter med regionen och i media.”

Fotnot: Tandborsten team Roslund i Luleå hade inte möjlighet att närvara vid prisutdelningen på Nalen.