Rabattavtal

Här hittar du Privattandläkarnas alla rabattavtal.

Bilar


Bavaria erbjuder dig som medlem 10% rabatt på köp av en ny BMW eller MINI samt på all fabriksmonterad utrustning. Besök gärna någon av Bavarias anläggningar för att provköra, få ett prisförslag eller för att se samtliga modeller.

Bavariabils hemsida

I samarbete med DS Automobiles får medlemmar upp till 12%
rabatt på DS Automobiles modeller. Precis som DS gjorde 1955, kombinerar dagens DS anmärkningsvärd teknik, komfort och dynamik med högklassigt material och finess.

DS Automobiles hemsida

Vid tankning på OKQ8, Volvo/Tanka eller E.ON-stationer erhåller
medlemmar en rabatt på 45–70 öre per liter (på ordinarie företagspris inklusive moms), snabbladdning 30 öre/kWh på OKQ8-stationer samt 10% på trafikprodukter.

OKQ8:s hemsida

Som medlem får du rabatt på Opels modellprogram. Opels varierande modellprogram är anpassat för många situationer och behov. Med sin anrika historia har Opel blivit ett traditionellt bilmärke som rör sig med tiden.

Opels hemsida

Peugeot Sverige erbjuder dig som medlem rabatt på Peugeots personbilar, transportbilar samt fabriksmonterad utrustning. Välkommen att boka en provkörning för att hitta rätt modell för dina behov.

Peugeots hemsida

Datorer och IT-tjänster


I samarbete med HP har Privattandläkarna en webbutik med
rabatter på upp till 30% på över 2 000 artiklar, datorer, skärmar,
skrivare, tillbehör och bläck & toner. HP har dedikerade specialister för att hjälpa till med dina it-inköp.

Hewlett Packards hemsida

WordPress hemsidor optimerade för Google. Medlemmar får 15% rabatt.

Kust ITs hemsida

Meaplus utvecklar applikationer och tjänster för framtidens digitala samhälle, och står bakom tjänsten SEFOS. SEFOS är en webbtjänst som gör det möjligt att enkelt kunna skicka personuppgifter och annan känslig information digitalt till t.ex kollegor, patienter eller andra kliniker. Medlemmar erbjuds rabatterade priser och en 30 dagars provperiod vid registrering under perioden februari–april.

Meaplus hemsida

Office Sverige erbjuder Privattandläkarnas medlemmar rabatterade kostnadseffektiva, säkra och flexibla IT-lösningar. Med vår långa
erfarenhet inom IT-drift med inriktning på tandläkarklinker hjälper vi idag våra kunder att förenkla deras vardag.

Offices hemsida

Ekonomi


Medlemmar får förmånliga rabatter om 25–30% på ordinarie prislista på till exempel löneadministration, redovisning, bokslut, företagsdeklaration, årsredovisning med mera.

Atilos Facebooksida

Bisdata erbjuder en standardiserad modell för företagsvärdering. Modellen ger en bra indikation på värdet i bolaget. Du erbjuds som medlem en möjlighet att köpa företagsvärderingar till 20% rabatt.

Bisdata hemsida

Lowell erbjuder såväl stora som små företag helhetslösningar inom kredithantering. Medlemmar erbjuds ett förmånligt avtal kring påminnelse- och inkassohantering.

Lowells hemsida

Låt oss hjälpa dig göra det möjligt för dina kunder att betala på ett sätt som passar dem samtidigt som du minimerar administrationen. Du kommer stärka ditt företags finanser, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet och skapa nya möjligheter!

PayEx:s hemsida

Resurs Bank erbjuder Tandkonto där patienterna kan dela upp betalningen. Tandkonto är ett förmånligt erbjudande där dina patienter väljer mellan att betala 300 eller 600 kr per månad räntefritt. Medlemmar kan teckna ombudsavtal för tjänsten utan några kostnader för kliniken.

Resurs Banks hemsida

UC erbjuder upp till 50% rabatt på kreditupplysningar. De
kreditupplysningar som avses är Mikro Person och Mikro Företag. Medlemmar har en egen kontaktperson och helpdeskfunktion på UC.

UC:s hemsida

Wordline erbjuder en bredd av betalningslösningar för dina
patienter. Medlemmar erbjuds rabatt på olika betalningslösningar såsom att ta emot betalningar via kort, mobila plånböcker och faktura genom kortterminal.

Wordline hemsida

Försäkringar


Privattandläkarna erbjuder konkurrenskraftiga företags- och personförsäkringar som är utarbetade utifrån tandvårdsföretagens situation.

Inköp


Amabilia Medical är etablerad Nordisk distributör för några av världens största och ledande tillverkare av premium engångshandskar, munskydd och unik svensk alkoholfri desinfektion. Förmånligt erbjudande till alla Privattandläkarnas medlemmar :

  • Engångshandskar 34% rabatt på ord.pris
  • Munskydd 8% rabatt på ord.pris
  • Hand- & ytdesinfektion 15% rabatt på ord.pris

Amabilia Medicals hemsida

UHPO erbjuder dig som medlem inköpsstöd, ett stort antal leverantörsavtal och en inköpsportal för enkel administration och förmånliga inköpspriser. Exempel på avtalsområden är förbrukningsmaterial, kontorsmaterial, arbetskläder, tvätt- och städmaterial, inredning och drivmedel. Då UHPO numera är en del av Visma Advantage så ingår numera också olika personalförmåner. Tex rabatt hos SJ, Scandic, Best Western, Hertz Avis mfl. Som medlem har du möjlighet att registrera dig hos UHPO för en årlig serviceavgift på 750 kr exkl. moms.

UHPO:s hemsida

Wulff Supplies är en Nordenbaserad totalleverantör av förbrukningsmaterial med ett sortiment på över 16 000 olika produkter med starkt hållbarhetstänk. Som kund hos Wulff Supplies har du tillgång till bra priser på ett brett sortiment för tandläkare.

Wulff Supplies hemsida

Juridik


Jur. kand. Magnus Ericsson, med firma RELY, tillhandahåller juridisk rådgivning inom området fastigheter och lokaler med särskild inriktning på hyresförhandlingar, hyresavtal, hyresnämndsförfarande, tvister och kontraktshantering. Som medlem får du 20 % rabatt på ordinarie timpris

MeRELYs hemsida

Marknadsföring


I Privattandläkarnas webbshop hittar du allt från handdukar och
resväskor till reflexer, pennor och block som passar bra att använda på din praktik. Det finns också möjlighet att beställa ett antal varor med din egen företagslogotyp tillsammans med Privattandläkarnas.

PGM:s hemsida

Linköpings Stämpelfabrik erbjuder medlemmar rabatterade priser på stämplar och namnbrickor.

  • Namnbrickor 20% rabatt på ordinarie priser.
  • Stämplar 25% rabatt på ordinarie priser.

Stämpelfabrikens hemsida

Patientregister


Bristande kontaktinformation kan inte bara leda till en dålig upplevelse hos era patienter, men också en ekonomisk förlust för mottagningen. Valitive erbjuder därför medlemmar upp till 40% rabatt på löpande uppdatering och bevakning av patientregistret. Det är även möjligt att göra enstaka genomgångar för uppdateringar av era patienters kontaktuppgifter.

Valitives hemsida

Personal


Feel Great erbjuder marknadens första och enda naturliga funktionsdrycker. Nu kan du få din energi och återhämtning utan sötningsmedel eller tillsatser. Alla våra produkter är 100% vegan. Som medlem erbjuds du 15% rabatt vid köp på vår hemsida.

FeelGreats hemsida

Max Matthiessen ger medlemmar samt medlemmars anställda, möjlighet att på ett enkelt sätt få kontroll över sin försäkrings- och pensionssituation genom ett kostnadsfritt personligt rådgivningssamtal om den individuella pensionssituationen.

Max Matthiessens hemsida

Nordic Choice Hotels ger dig valfrihet genom olika hotellkoncept. Medlemmar får 10% rabatt på hotellens priser samt personlig
uppgradering till Nordic Choice Club Silverkort. Kortet ger dig som gäst många extra förmåner.

Nordic Choice Hotels hemsida

People Personal är ett välrenommerat bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet av uthyrning och rekrytering av välutbildade
tandsköterskor och tandhygienister. De erbjuder sina tjänster främst i Stor-Stockholm. Förtur ges till medlemmar.

People Personals hemsida

Träning är en investering i dig själv – din hälsa och ditt välmående. Sats erbjuder medlemmar samt medlemmars anställda, 14% i företagsrabatt på medlemsskap. Gäller även om du redan är i medlem i Sats.

Sats hemsida

Synen är ett av våra viktigaste sinnen och att se bra är för många en förutsättning för att kunna prestera bra på jobbet. Smarteyes erbjuder medlemmar 35–40% rabatt på bildskärmsglasögon samt 20% rabatt vid privata köp av glasögon.

Smarteyes hemsida

Synsam har ett stort utbud av glasögon, linser och solglasögon samt erbjuder synundersökningar utförda av legitimerade optiker. Som medlem får du fina rabatter på bågar och glas ur Synsams sortiment. Erbjudandet gäller köp av terminalglasögon hos Synsam.

Synsams hemsida

TrendRehab i Sverige AB erbjuder alla medlemmar 20% rabatt på träningsutrustning

TrendRehabs Hemsida

Säkerhet


Securitas Direct inbrottslarm minskar risken för både inbrott och
skadegörelse. Om det ändå skulle hända agerar vi direkt. Dygnet runt, året om. Vi gör skillnad! Och du, vi erbjuder även vattenlarm/fuktgivare. Medlemmar får rabatt på hela vårt utbud.

Securitas Directs hemsida

Verksamhet / Klinik


Acute Medic Company utvecklar sedan 1997 vårdprodukter för såväl fysioterapeuter som för patienters egenvård. Medlemmar får 20% rabatt på produkter från hemsidan.

Acute Medic Companys hemsida

Företagshälsovård – Tryggavtalet innebär en generell rabatt på 15% mot ordinarie prislista.

Avonovas hemsida

Dahl Medical erbjuder dig som medlem upp till 34% rabatt på hjärtstartare med tillbehör, förbandsmaterial och HLR-utbildning. Sedan 1994 förser Dahl Medical arbetsplatser runt om i landet med kvalitativa och prisvärda första hjälpen-produkter.

Dahl Medicals hemsida

Tandborste och tandkrämstabletter som är bra för både dina tänder och vår planet. Medlemmar får upp till 40% rabatt på sortimentet.

delladental.se 

Eartech Hörselkliniker är specialiserade på avancerade hörselskydd för bland annat tandvårdspersonal. Privattandläkarnas medlemmar har rabatt på Eartechs hörselskydd i webbutiken. Medlemmar kan också kontakta Eartech för specialpriser på formgjutna hörselskydd.

Eartechs hemsida

Elis levererar komplett hyr- och tvättservice av textilier till alla olika typer av verksamheter. Elis erbjuder dig som medlem hyra av entrémattor inklusive leverans och tvätt till rabatterade priser. Elis erbjuder även medlemmar hygienservice där olika dispensers/artiklar säkerställer bästa möjliga lösning till såväl personal och kundtoaletter.

Elis textilservice

Eneas grundades 1995 och har i dag utökat till att bli en av Skandinaviens ledande aktörer inom samköps- och energitjänster. Med ”Enabling Savings” som mission skapar Eneas värden för sina kunder genom besparingar på el, försäkringar och energieffektivisering.

Eneas hemsida

Hjärt-lungräddning är något som alla behöver kunna. Med HLR och en hjärtstartare ges de bästa förutsättningarna för att rädda liv vid ett plötsligt hjärtstopp. HLR Konsulten erbjuder hjärtstartare med tillbehör samt HLR-utbildning till rabatterade priser inom avtalet.

HLR-konsultens hemsida

Vi erbjuder en webbaserad tjänst som gör det möjligt att legitimera
patienter med BankID under exempelvis telefonsamtal, FaceTime-
eller videosamtal – Helt utan några installationer eller integrationer. Ni kan även ta emot samt skicka känsliga uppgifter till patienten som då tryggt legitimerar sig med BankID.

IDkollens hemsida

Learn for the future AB är ett kompetensföretag som erbjuder bland annat införande av ledningssystem för certifiering och kurser i affärsutveckling och personlig utveckling. Medlemmar erbjuds tjänsten till ett rabatterat pris.

Learn for the futures hemsida

Med rabatterade priser hos Privattandläkarna kan du bada i ljuset från Lumlyx på kontoret, hos tandläkaren och i alla rum som vill växa. Låt sinnet komma till ro i naturligt gröna arbetsrum. Våra produkter ökar harmonin i rummet, lindrar stress och bäddar för kreativitet. Lumlyxs dentala belysning kombinerar optimalt ljus för operation och behandling samt en unik illusion av naturen.
Lumlyx produkter utvecklas och tillverkas i Sverige.

www.lumlyx.com

Hur låter ditt väntrum idag? Med rätt bakgrundsmusik och meddelanden mellan låtarna kan du öka trivsel och minska upplevd väntetid med -50% (Studie: Bailey & Areni, 2006). Vår musikleverantör Music in Brands har över 10 års erfarenhet av att välja musik åt företag. Du som PTL-medlem får upp till 20% rabatt på musik och 11% på utrustning. Just nu får du dessutom testa tjänsten i 30 dagar helt kostnadsfritt.

Music in Brands hemsida

Infektionskontrollera och aerosolreducera er klinik med den patenterade plasmateknologin NanoStrike. Novaerus erbjuder medlemmar 20% rabatt på Novaerus luftdesinficerande enheter för vårdmiljöer.


Novaerus hemsida

Oraldyne erbjuder 15% provision på försäljning av abonnemang på munhygienprodukter från Oraldyne, Oral-B, Colgate, V6, Jordan, Flux, Proxident, Sensodyne, Zendium, Gum, SB12, TePe, Dentac och
Plackers.

Oraldynes hemsida

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag och en helhetspartner för att utveckla hållbara cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter.

Stena Recyclings hemsida

Riskerna vid rekrytering är större än många tror. Svensk Bakgrundsanalys erbjuder en utförlig, snabb och pålitlig bakgrundskontroll – med kunskap från polisen. Medlemmar får 20% rabatt på både enskilda kontroller och abonnemang.

Svensk Bakgrundsanalys hemsida

Svenssons erbjuder medlemmar 14% rabatt på ordinarie försäljningspris exklusive moms. Gäller vid beställningar över 50.000 kr.

Svenssons i Lammhults hemsida

Skräddarsydda tidningspaket till ditt företag. I Tidningspaketet får du den senaste utgåvan av månadsmagasin levererad två gånger per månad. Du sparar både tid och pengar samtidigt som du ökar trivseln för dina väntade kunder. Prisexempel: 4 st magasin per månad för endast 169 kr eller 6 st magasin per månad för endast 249 kr. Priserna är inklusive frakt. Du kan ändra tidningar när du vill.

Tidningspaketets hemsida
Tidningskungens hemsida

Allt i tryck med 10% rabatt. Skyltar och affischer till din mottagning.
Visitkort, tidsbokningslappar och korrespondenskort. Hjälp med utskick, tryck av vykort, brev, flyers och broschyrer samt hjälp med adressering och kuvertering. Vi hjälper även till med utformning enligt dina önskemål. Snabbt, enkelt och personligt.

US-AB Tryckeris hemsida

Vidamic Ergonomics är specialister på att skapa ergonomiskt utformade arbetsplatser. Deras smarta produkter ger en sund arbetsmiljö som förebygger och lindrar problem. Vidamic erbjuder Privattandläkarna och dess medlemmar 10% rabatt på ordinarie pris på hela sortimentet oavsett inköpta kvantiteter.

Vidamic Ergonmics hemsida

Wulff Beltton marknadsför innovativa kvalitetsprodukter som bidrar till tidsbesparing, bättre hälsa och en god arbetsmiljö. Erbjudandet omfattar luftrenare och tjänster som mätningar, konsultation och service. Medlemmar får 15% rabatt per enhet samt rabatterade luftmätningar.

Wulff Belttons hemsida