Rabattavtal

Här finner du information om de samarbetspartners som Privattandläkarna har avtal med. Logga in på medlemssidorna för mer information om kontaktuppgifter, rabatter, villkor med mera.

Kontakta Magnus Jansson på Privattandläkarna om du har förslag på nya rabattavtal.

Bilar

Bavaria

Bavaria är inte en traditionell bilåterförsäljare, men en aktiv aktör som har sedan 1996 jobbat för att skapa ett återförsäljaralternativ för kräsna, bilintresserade kunder som vill uppleva både körglädje och ägarglädje. Bavaria erbjuder förmånliga rabatter på BMW och MINI.

Bavariabils hemsida


Bilia

Hos Bilia hittar du ett stort utbud av bilar. Oavsett om du söker en ny eller begagnad bil, privat eller till företaget, personbil eller transportbil, så hjälper de dig att hitta just den bil som passar dina behov. Bilia erbjuder förmånliga rabatter på utvalda Volvo-modeller.

Bilias hemsida


DS Automobiles

DS nätverk av återförsäljare av en förstklassig arkitektur som inger en känsla av elegans, lyx, exklusivitet och välbefinnande.

Den uppseendeväckande stilen och finessen möjliggör ett fantastiskt utbud för kunden och när det kommer till exponeringen och presentationen av våra produkter har våra försäljningsställen utformats med målet att inge samma upplevelse som i en lyx-boutique. Atmosfären är bekväm och produkterna och materialen är väl upplysta.

DS Automobiles hemsida


OKQ8

Varje dag är en resa mot bättre affärer. OKQ8 vet att du som arbetar och driver företag alltid måste hålla hjulen snurrande så att företaget ska vara framgångsrikt. Varje dag. Med OKQ8 företagskort får du som medlem i Privattandläkarna rabatt på tankning och trafikprodukter på mer än 700 stationer i Sverige.

OKQ8:s hemsida


Opel

Pålitlighet och stabilitet är viktiga värdeord för bilmärket Opel. I 120 år har Opel byggt bilar för Europas vägar och länge har märket haft en plats på den svenska bilmarknaden. Med den långa och rika erfarenheten är siktet nu inställt på en framtid som kombinerar traditionella drivmedel med nya som elbilar och plug-in hybrider.

Opels hemsida


Peugeot Sverige

Peugeot är ett anrikt, väletablerat och stadigt växande bilmärke i Sverige. Modellprogrammet är ett av marknadens bredaste och omfattar såväl person- som transportbilar. Bilförsäljningen i Sverige bedrivs genom ett 70-tal fristående återförsäljare från Malmö i söder till Luleå i norr och servicenätet täcks av ett 90-tal auktoriserade verkstäder. Peugeot erbjuder Privattandläkarnas medlemmar förmånliga rabatter på person- och transportbilar.

Peugeots hemsida


Volkswagen

Volkswagen har över 200 auktoriserade återförsäljare och närmare 170 servicepartners säkerställer leverans och efterlevnad av tillverkarnas kvalitetskrav och garantier. De har även ett utbildningscentrum för mekaniker/tekniker och bedriver ett ständigt förbättringsarbete för att kvalitetssäkra sina verkstäder. Volkswagen erbjuder Privattandläkarnas medlemmar rabatt på köp eller leasing av en Volkswagen bilmodell.

Volkswagens hemsida


Datorer och IT-tjänster

Hewlett Packard

I samarbete med HP har Privattandläkarna en webbutik med rabatter på över 2 000 artiklar, datorer, skärmar, skrivare, tillbehör och bläck & toner. 

Hewlett Packards hemsida


Kust IT

WordPress hemsidor optimerade för Google. 

Samtliga anslutna medlemmar i Privattandläkarna får 15% rabatt.

Kust ITs hemsida


Meaplus

Meaplus är ett mjukvarubolag som utvecklar applikationer och tjänster som hjälper företag i sin digitala utveckling. Med SEFOS, en säker digital meddelandetjänst, skapas möjlighet att kunna skicka personkänslig information (journaler, röntgenbilder etc) direkt till patienter eller andra kliniker via exempelvis MS Outlook. Medlem får 20% rabatt. 

Meaplus hemsida


Office

Med vår långa erfarenhet inom IT-drift med inriktning på tandläkarklinker hjälper vi idag våra kunder att förenkla deras vardag. Våra IT-specialister är certifierade på Opus, jobbar dagligen i journalsystem Alma från Almasoft samt Carita.

Offices hemsida

Ekonomi

Atilos

Atilos AB erbjuder digitala tjänster till små och medelstora företag. Med digitala verktyg ser de till att er bokföring alltid är uppdaterad.

Varje tjänst de erbjuder gör skillnad för din verksamhet. Atilos mål är att du skall känna trygghet, avlastning och kontroll.

Som medlem i Privattandläkarna har du förmånliga rabatter på till exempel löneadministration, bokslut, företagsdeklaration med mera.

Atilos Facebooksida


Bambora

Bambora hjälper det mindre företaget att växa och nå sin fulla potential oavsett om det är en startup av entreprenörer, eller ett mindre familjeföretag som funnits i decennier.

Bambora erbjuder en bredd av betalningslösningar för din verksamhet. Här kan du få allt som du behöver för att känna dig trygg utan bekymmer. Som medlem erbjuds du rabatt på olika betalningslösningar så som att ta emot betalningar via kort, mobila plånböcker och faktura genom kortterminal.

Bamboras hemsida


Lowell

I mars 2018 förvärvade det brittiska kredithanteringsbolaget Lowell, Lindorffs enheter i Sverige, Danmark, Estland och Finland samt Intrum Justitia i Norge. Dessa länder bildar tillsammans en nordisk enhet inom Lowell-koncernen och använder sedan den 1 oktober 2018 namnet Lowell. Genom förvärvet blir Lowell Europas näst största aktör inom kredithantering.

Lowell erbjuder såväl stora som små företag helhetslösningar inom kredithantering.

Lowells hemsida


PayEx

PayEx grundades på Gotland 1972 med affärsidén att hjälpa företag med faktureringen, så att de skulle kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Idag är PayEx ett av Nordens ledande företag inom betalningslösningar med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland och med kunder i flera europeiska länder. De hanterar betalningar och möter kunderna där de vill betala, oavsett kanal eller betalsätt.

PayEx:s hemsida


Resurs Bank

Resurskoncernen finns i hela Norden och består av Resurs Bank och Solid Försäkring. Företaget jobbar med att skapa smarta betal- och finansieringslösningar för både konsumenter och företag. 

Resurs Banks hemsida


UC

UC samlar in och förädlar information så att den kan användas för att företag och privatpersoner ska kunna ta intelligenta beslut enkelt. Intelligenta beslut leder till att våra kunder kan växa. Och ju mer de växer, desto större kan de drömma.

UC:s hemsida


Valuation

Valuation erbjuder en ny modell för företagsvärdering. Modellen ger en tydlig indikation på värdet och är jämförlig med en traditionell värdering. Värderingsrapporten baseras på en vetenskapligt erkänd metod för värdering av företag i kombination med effektiva processer. Metoden kräver ingen detaljerad information från kunden utan all nödvändig information hämtas från offentliga källor.

Valuations hemsida

Försäkringar

Avanza – Tjänstepension

Avanza är en internetbank som har en vision att skapa en bättre framtid för miljoner människor. Avanza har tagit bort alla onödiga avgifter – för att du ska få ut mer i pension när dagen väl kommer.

Tjänstepensionen är en mycket viktig del av den totala pensionen. Därför är det en viktig och bra förmån att ge dig själv och dina anställda tjänstepension. Avanza erbjuder Privattandläkarnas medlemmar en förmånlig tjänstepension och premiebefrielseförsäkring som extra skydd.

För information om priser och övriga villkor:
Tel: 08-409 421 30
Teckna tjänstepension hos Avanza
Avanzas hemsida


Marsh AB – Företagsförsäkringar

Kontaktinformation
Tel: 08-410 81 300
Marshs hemsida
Marsh AB
Att: PTL
Klara Norra Kyrkogata 29
111 22 Stockholm


Mercer – Personförsäkringar

Kontaktinformation
Tel: 08-505 309 50
E-post
Mercers hemsida


PENSURE – Digital tjänstepension

Pensure är en digital plattform för administration av tjänstepensioner. Hos Pensure tecknar du enkelt och digitalt en tjänstepension för dig och dina anställda genom tre enkla steg. Du behöver inte ta tid av din vardag för att sitta i pensionsmöte med banken och behöver heller inte vara en pensionsexpert för att göra rätt val kring tjänstepension. Läs mer om Pensure.

Pensure erbjuder Privattandläkarnas medlemmar en digital tjänstepension helt utan försäkringsavgifter med möjlighet att välja sjukförsäkring och premiebefrielse. Dina pengar placeras tryggt hos SPP.

För information om priser, klicka här.

Kontakta Pensure:
E-post info@pensure.se
Tel: 08-12 09 72 72
Teckna tjänstepension hos Pensure
Pensures hemsida

Inköp

UHPO InköpsSupport

UHPO är en inköpspool som bygger på idén om inköpssamverkan. Tillsammans med ytterligare ett stort antal företag och organisationer finns det helt andra möjligheter att få ned priserna. UHPO InköpsSupport erbjuder förmånliga inköpsavtal med ett 50-tal kvalitets- och miljösäkrade leverantörer. Tack vare stora gemensamma inköpsvolymer kan UHPO pressa priserna och förhandla fram riktigt bra villkor som hjälper dig att sänka dina inköpskostnader.

UHPO erbjuder Privattandläkarnas medlemmar inköpsstöd, ett stort antal leverantörsavtal och en inköpsportal för enkel administration och förmånliga inköpspriser.

UHPO:s hemsida


Wulff Supplies

Wulff Supplies är en Nordenbaserad totalleverantör av förbrukningsmaterial med ett sortiment på över 16 000 olika produkter med starkt hållbarhetstänk.

Wulff Supplies erbjuder rabatter på utvalda förbrukningsartiklar för tandläkare som till exempel pappershanddukar (CareNess), alcogel och handdesinfektion (Dax), kopieringspapper (YES Silver) samt flera olika typer av dentalservetter.

Wulff Supplies hemsida

Juridik

MeRELY

Jur.kand. Magnus Ericsson, med firma MeRELY, tillhandahåller juridisk rådgivning inom området fastigheter och lokaler med särskild inriktning på hyresförhandlingar, hyresavtal, hyresnämndsförfarande, tvister och kontraktshantering. Uppdrag kan innefatta upprättande och granskning av avtalshandlingar, uppsägningar, hyresnämndsdokument och korrespondens med myndigheter och motparter med mera. Medlemsrabatt ges på ordinarie timpris.

MeRELYs hemsida


Marknadsföring

Linköpings stämpelfabrik AB

Reklam är oerhört viktigt i dag för att ditt företag ska synas och höras bland alla andra verksamheter. Med snygga stämplar och skyltar som pryds med din egen logotyp blir det lättare att nå ut då potentiella kunder har möjlighet att känna igen just din verksamhet!

Linköpings Stämpelfabrik erbjuder medlemmar i Privattandläkarna rabatterade priser på stämplar och namnbrickor.

Stämpelfabrikens hemsida


Mount Sign

Mount Sign kan bistå med samtliga produkter inom skyltar och exponeringsmaterial. Allt från fasadskylt, skyltar inomhus samt dekorfilm på fönster, till er praktik.

Mount Signs hemsida


PGM

PGM arbetar med produktmedia och är huvudleverantör av profilprodukter till Privattandläkarna. I Privattandläkarnas webbshop hittar du allt från handdukar och resväskor till reflexer, pennor och block, som passar bra att använda på din praktik. Det finns också möjlighet att beställa ett antal varor med din egen företagslogotyp tillsammans med Privattandläkarnas.

PGM:s hemsida

Patientregister

Valitive

Valitive är nästa generation informations- och kreditbolag. Genom innovativa lösningar och högt engagemang hjälper vi företag att fatta smarta och datadrivna beslut.

Ibland kommer det tillfällen då ni kan behöva komma i kontakt med era patienter. En process som kräver fullständiga och korrekta kontaktuppgifter i form av namn och adress, samt uppdaterat telefonnummer. 

Bristande kontaktinformation kan inte bara leda till en dålig upplevelse hos era patienter, men också en ekonomisk förlust för mottagningen. Valitive erbjuder därför Privattandläkarnas medlemmar löpande uppdatering och bevakning av patientregistret. Det är även möjligt att göra enstaka genomgångar för uppdateringar av era patienters kontaktuppgifter.

Valitives hemsida

Personal

FeelGreat

Feel Great erbjuder 15% rabatt på drycken Feel Great COCO som är en naturlig och vegansk träningsdryck. Helt utan artificiella smaker, tillsatt socker eller sötningsmedel.

FeelGreats hemsida


Max Matthiessen

Max Matthiessen är, tillsammans med Willis Towers Watson, Nordens ledande liv- och sakförsäkringsförmedlare. De erbjuder marknadens främsta produkter och tjänster från ett stort antal försäkringsbolag och finansiella institut – allt för att skapa en lösning som passar dig.

Försäkringsmäklarna är oberoende från försäkringsbolagen och skapar genom att använda produkter från olika försäkringsbolag och andra finansiella institut en optimal pensionslösning för kundens räkning. Dessutom tillhandahåller mäklaren kontinuerlig service och bistår med råd om kundens livssituation eller ekonomiska situation förändras.

Max Matthiessens hemsida


Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkedjor med cirka 190 hotell i Skandinavien och Baltikum. Nordic Choice Hotels ger dig som gäst valfrihet genom sina olika hotellkoncept. Som medlem får du bland annat rabatt på hotellens priser.

Nordic Choice Hotels hemsida


People Personal

People Personal är ett välrenommerat bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet av uthyrning och rekrytering av välutbildade tandsköterskor och tandhygienister. De erbjuder sina tjänster främst i Stockholm, Göteborg och Malmö.

People Personals hemsida


Sats

Träning är en investering i dig själv – din hälsa och välmående. Sats erbjuder dig som är anställd eller medlem i Privattandläkarna företagsrabatt på medlemskap. Gäller även om du redan är medlem i Sats.

Sats hemsida


Smarteyes

Smarteyes erbjuder designade glasögon av hög kvalitet till attraktiva priser och hundratals bågar att välja mellan. De erbjuder Privattandläkarnas medlemmar förmånliga rabatter på sina produkter.

Smarteyes hemsida


Synsam

Vi på Privattandläkarna är glada över att kunna erbjuda våra medlemmar ett samarbete med Sveriges ledande optikerkedja, så att de kan bistå våra medlemmars anställda med glas och bågar från ledande tillverkare och varumärken.

Synsam har ett stort utbud av glasögon, linser och solglasögon samt erbjuder synundersökningar utförda av legitimerade optiker. Som medlem får du rabatt på bågar ur Synsams CLASSIC-sortiment när du köper bildskärmsglasögon.

Synsams hemsida


TrendRehab i Sverige AB erbjuder alla medlemmar i privattandläkarna 25% rabatt på träningsutrustning

TrendRehabs Hemsida

Säkerhet

Securitas Direct

Securitas Direct är Sveriges mest efterfrågade larmleverantör, med bland annat säkerhets- och kameralösningar till företag. Systemen bygger på standardiserade lösningar som kan kombineras med olika produkter och tjänster efter behov och önskemål, anpassat för allt från det lilla kontoret till företaget med nationell verksamhet.

Med ett inbrottslarm minskar risken för inbrott och skadegörelse. Skulle inbrott ändå ske, aktiveras larmets siren för att stressa tjuven och påkalla uppmärksamhet, samtidigt som väktare skickas till platsen. Statistik från försäkringsbolagen visar att företag som är larmade har ett betydligt bättre skydd mot inbrott och stöld än andra. Ett fullbordat inbrott kan vidare resultera i ekonomiska förluster för praktiken då verksamheten helt eller delvis måste stängas.

Privattandläkarnas medlemmar får rabatt på grundpaketet samt på utökningar.

Securitas Directs hemsida

Verksamhet/klinik

Acute Medic Company

Acute Medic Company utvecklar sedan 1997 vårdprodukter för såväl fysioterapeuter som för patienters egenvård. Jawtrainer är ett exempel på hjälpmedel för patienter med gap-och bitsvårigheter. Läs mer på www.jawtrainer.se.

Privattandläkarnas medlemmar erhåller rabatt på produkter från hemsidan.

Acute Medic Companys hemsida


Dahl Medical

Sedan 1994 förser Dahl Medical arbetsplatser runt om i landet med kvalitativa och prisvärda första hjälpen-produkter, hjärtstartare och HLR-utbildningar

Della Dental
Tandborste och tandkrämstabletter som är bra för både dina tänder och vår planet.

delladental.se 

DentFriends tror på den fristående kliniken. Genom att gå samman ger vi dig och vårt växande nätverk de fördelar som stora kedjor uppnår. Gör som över 200 kliniker i hela Sverige och gå med i DentFriends.

www,dentfriends.se

Elis Textil Service

Elis levererar komplett hyr- och tvättservice av textilier till alla olika typer av verksamheter. Elis erbjuder dig som medlem hyra av entrémattor inklusive leverans och tvätt till rabatterade priser. Elis erbjuder även dig som medlem hygienservice där olika dispensers/artiklar säkerställer bästa möjliga lösning till såväl personal och kundtoaletter.

Elis textilservice


Eartech Hörselkliniker

Eartech Hörselkliniker är specialiserade på avancerade hörselskydd för bland annat tandvårdspersonal. Privattandläkarnas medlemmar har rabatt på Eartechs hörselskydd i webbutiken. Medlemmar kan också kontakta Eartech för specialpriser på formgjutna hörselskydd.

Eartechs hemsida


Eneas

Eneas grundades 1995 och har i dag utökat till att bli en av Skandinaviens ledande aktörer inom samköp-och energitjänster. Med ”Enabling Savings” som mission skapar Eneas värden för sina kunder genom besparingar på el, försäkringar och energieffektivisering.

Eneas hemsida


IDkollen

Vi erbjuder en webbaserad tjänst som gör det möjligt att legitimera patienter med BankID under exempelvis telefonsamtal, FaceTime- eller videosamtal – Helt utan några installationer eller integrationer. Klicka här för att se en kort video. 

Ni kan även ta emot samt skicka känsliga uppgifter till patienten som då tryggt legitimerar sig med BankID. 

Kontakta oss via denna länken och uppge att ni är medlem hos Privattandläkarna så får ni en väldigt trevlig medlemsrabatt.


Learn for the future

Learn for the future AB är ett kompetensföretag som erbjuder bland annat införande av ledningssystem för certifiering och kurser i affärsutveckling och personlig utveckling.

Learn for the futures hemsida


Music in Brands

Öka trivseln i ditt väntrum med rätt musik. Musik framkallar känslor. Musik ger energi och glädje, får oss att minnas, lugnar oss eller peppar – ja, listan kan göras lång. Den följer oss genom livet och är en oersättlig del av tillvaron. Music in Brands vet hur man designar musiken som blir en naturlig förlängning av varumärket.

Music in Brands erbjuder genom avtal med Privattandläkarna förmånliga priser på musik och hyra av ljudutrustning till väntrum och mottagning.

Music in brands hemsida


HLR-konsulten  (tidigare Servicia Medical)

Hjärt-lungräddning är något som alla behöver kunna. HLR-konsulten erbjuder hjärtstartare med tillbehör samt HLR-utbildning. Du får medlemsrabatt på hjärtstartare med tillbehör.

HLR-konsultens hemsida


Oraldyne

Oraldyne Munhygien är en grossist med specialinriktning på munhygienartiklar. Genom ett exklusivt avtal med Privattandläkarna erbjuds alla medlemmar i Privattandläkarna att förenkla sin hantering av profylaxprodukter till patienterna. Du slipper inköp till mottagningen och patienterna får ett produktpaket anpassat efter sina behov hemskickat.

Oraldyne erbjuder provision på försäljning av abonnemang på munhygienprodukter från Oraldyne, Oral-B, Colgate, V6, Jordan, Flux, Proxident, Sensodyne, Zendium, Gum, SB12, TePe, Dentac och Plackers.

Oraldynes hemsida


Smila workwear

Sandryds som står bakom varumärket Smila erbjuder ett konkurrenskraftigt, alltid modernt och attraktivt sortiment med allt från enklare basplagg till exklusiva jackor. Produkterna levereras dessutom med hög servicegrad och snabbt – i de flesta fall inom 24 timmar! De har även kompetens inom specialproduktion.

Arbetskläder från Smila är snygga och slitstarka plagg med hög komfort. De erbjuder också en kollektion certifierad enligt GOTS som har de hårdaste reglerna för ekologiska fibrer. Smila ger dig som medlem rabatt på arbetskläder.

Smilas hemsida


Stena Recycling

Stena Recycling erbjuder kostnadseffektiv avfallshantering, återvinning & förädling av industrispill & övrigt avfall. Privattandläkarnas medlemmar får 15% rabatt på enstaka artiklar av miljötjänster. Man kan även teckna miljöserviceavtal där prissättningen följer antalet behandlingsstolar.

Stena Recyclings hemsida


Svenssons i Lammhult

Svenssons erbjuder medlemmarna i Sveriges Privattandläkarförening 14% rabatt på ordinarie försäljningspris exklusive moms.

Svenssons i Lammhults hemsida


Tidningskungen – Tidningspaketet

Prenumeration på tidningar till väntrummet. I Tidningspaketet får du den senaste utgåvan av månadsmagasin levererad två gånger per månad. Du sparar både tid och pengar samtidigt som du ökar trivseln för dina väntande kunder. Välj den typ av magasin ni vill ha och byt hur ofta ni vill.

Tidningspaketets hemsida
Tidningskungens hemsida


Tre Röda AB

Tre Röda AB ger 10% rabatt på försäljningspriset avseende Novaerus produktserie för luftdesinfektion. Infektionskontrollera och partikelreducera din verksamhet genom den patenterade nanoteknologin Nanostrike.


Novaerus hemsida


US-AB Tryckeri

Allt i tryck med 10 % rabatt. Skyltar och affischer till din mottagning. Visitkort, tidsbokningslappar och korrespondenskort. Hjälp med utskick; tryck av vykort, brev, flyers och broschyrer samt hjälp med adressering och kuvertering. Vi hjälper även till med utformning enligt dina önskemål. Snabbt, enkelt och personligt.

US-AB Tryckeris hemsida


Vidamic Ergonomics

Vidamic Ergonomics är specialister på att skapa ergonomiskt utformade arbetsplatser. Deras smarta produkter ger en sund arbetsmiljö som förebygger och lindrar problem. Resultatet är minskade kostnader för sjukfrånvaro och rehabilitering för arbetsgivaren. Vidamic Ergonomics är ett av nio specialiserade varumärken som ingår i Rahmqvistgruppen.

Vidamic Ergonmics hemsida


Wulff Beltton

Wulff Beltton marknadsför innovativa kvalitetsprodukter som bidrar till tidsbesparing, bättre hälsa och en god arbetsmiljö. Erbjudandet omfattar luftrenare och tjänster som mätningar, konsultation och service. Privattandläkarnas medlemmar får rabatt på produkter samt rabatterade luftmätningar.

Wulff Belttons hemsida