Försäkringar

Privattandläkarna erbjuder konkurrenskraftiga företags- och personförsäkringar som är utarbetade utifrån tandvårdsföretagens situation. Vi har även en försäkringsmäklare som löpande ser över våra villkor och som även kan vara behjälplig när det gäller att hantera anmälan till försäkringsbolag vid skadefall och hjälpa att få ut de pengar som man har rätt till.

Från och med 2023-12-01 heter vår försäkringsförmedlare SÄKRA. De hanterar såväl företagsförsäkringar som t ex sjukvårdsförsäkringar.

Kontaktuppgifter SÄKRA
Telefonnummer: 0770-33 99 86
Mejladress: koncept@sakra.se

Försäkringsgivare är Gjensidige.
Har du en inträffad eller pågående skada kontaktar du Gjensidige direkt på telefon 0771-326 326.

För kontakt avseende sjukvårdsförsäkringen, kontakta Gjensidige direkt på telefon 020-40 80 80.

Klicka på länken för att komma till SÄKRAS hemsida för PTL.
https://sakrakoncept.se/ptl


MERCER – Personförsäkringar

Telefon 08-505 309 50
E-post

Om du vill teckna en individuell sjukförsäkring, TFO (arbetsskada) eller TGL (tjänstegruppliv) ta kontakt med Movestics kundservice, tel. 08-120 39 320, mailadress: kund@movestic.se. Mer information om Movestic finns på www.movestic.se

Personförsäkringar
Ansökningar, blanketter och villkor

AVANZA – Tjänstepension
Avanza är en internetbank som har en vision att skapa en bättre framtid för miljoner människor. Avanza har tagit bort alla onödiga avgifter – för att du ska få ut mer i pension när dagen väl kommer.

Avanza erbjuder Privattandläkarnas medlemmar en förmånlig tjänstepension med premiebefrielseförsäkring och sjukförsäkring som extra skydd. Genom ens tjänstepension finns möjligheten att privat teckna sjukvårdsförsäkring, livförsäkring eller olycksfallsförsäkring hos Euro Accident genom Avanza.

För information om priser och övriga villkor kontakta:
08-562 250 00

Information om tjänstepension

Teckna gruppförsäkring genom Avanza

Pensure – den digitala tjänstepensionen

Som företagare kanske du upplever att pensioner är komplicerat och svårt? Så vill vi inte att det ska vara.

Nu finns en tjänstepension för dig och dina anställda som är enkel att använda och helt digital. Den har dessutom en unik prissättning som tidigare bara varit tillgänglig för större företag och organisationer. Det är tjänstepensionen helt utan fasta och rörliga avgifter med tillgång till rabatt på både fonder och andra försäkringar

Som medlem hos Privattandläkarna får du 25% rabatt på Pensures avgift under första året du sparar! Dessutom får du tillgång till en rådgivare som agerar bollplank och som hjälper dig med dina funderingar, för att du ska känna dig trygg med ditt sparande!