Aktuellt

Nätverksträff i Stockholm, 12 september 2018

Den 12 september arrangerade Privattandläkarna en nätverksträff på Piperska muren i Stockholm för medlemmar i Privattandläkarna och tandläkarstuderande. Nätverksträffen är ett årligen återkommande event som syftar till att informera om Privattandläkarnas branschorganisation och bidra till stöd till de studenter som vill vara verksamma inom den privata tandvården efter examen.

Lokalordföranden i Stockholm, Olof Thörne, inledde med att hälsa alla välkomna och Atousa Wikström, som var kvällens moderator, berättade om Privattandläkarna. Därefter följde fyra inspirerande talare som delade med sig av sina erfarenheter från examen till idag och kvällen avslutades med ett trevligt mingel och nätverkande med medlemmar och utställande medlemsföretag.

Stort tack till alla som bidrog till en trevlig och inspirerande kväll!

                                                

Nätverksträff i Göteborg, 27 september 2018

Nätverksträffen för Privattandläkarnas medlemmar och tandläkarstuderande på Munhålan i Göteborg den 27 september lockade många deltagare. Ordföranden i lokalavdelning Västra Götaland, Henrik Jonéus, hälsade välkommen, berättade om Privattandläkarnas branschorganisation och presenterade sedan kvällens talare. Två engagerade talare delade med sig av sina erfarenheter från examen till idag och svarade på studenternas frågor. Ett trevligt mingel och nätverkande avslutade kvällen.

Varmt tack till alla som bidrog till en lyckad och inspirerade kväll!

                                    



Studentmässor:

22 januari, Alarmmässan, Göteborg
13 februari, Odontologiska Inspirationsdagen, Umeå
19 februari, Arbetsmarknadsdagen, Huddinge

Nätverksträffar:

6 mars, Malmö

Hälsningar

/Ingela Andrée