22 maj 2024

Vinnarna i Privattandläkarna Award 2024

Under Privattandläkardagens galamiddag den 17 maj delades Privattandläkarna Award ut i tre olika kategorier.

Årets tandvårdsföretag
Priset Årets tandvårdsföretag 2024 tilldelas ett företag som under 2023 utmärkt sig genom sitt arbete och engagemang för branschen. I år går priset till: RT-Holding AB som driver S:t Petri Tandvård i Lund.

Motiveringen lyder:
”Pristagaren har utmärkt sig genom att visa att god odontologi och gott företagande går hand i hand. Verksamheten genomsyras av ett ansvarstagande som vårdgivare och mycket god kunskap om gällande regelverk.”

Årets tandvårdsmottagning

Årets tandvårdsmottagning 2024 tilldelas en mottagning som under 2023 utmärkt sig genom ett gott patientomhändertagande och bidragit till den privata tandvårdens höga kvalitet. I år går priset till LiTakliniken i Uppsala.

Motiveringen lyder:
”När patienten kommer till mottagningen möts den av Privattandläkarnas logga vid entrén. Mottagningen utmärker sig genom ett brett utbud av tandvård med hög kvalitet. Den erbjuder såväl tandreglering/ortodonti som tandvård för hela familjen. Mottagningen har självklart mycket nöjda patienter.”

Årets marknadsförare av medlemskapet
Priset Årets marknadsförare av medlemskapet 2024 tilldelas den som under 2023 utmärkt sig genom att marknadsföra Privattandläkarnas varumärke och synliggöra medlemskapet. I år går priset till lokalavdelningen i Västra Götaland.

Motiveringen lyder:
”Pristagaren arbetar hårt med att påverka villkoren för att bedriva privat tandvård och har ett stort engagemang för medlemsaktiviteter, som stärker Privattandläkarna. Pristagaren har bland annat påverkat regionen att ta fram en ersättningsmodell för barn- och ungdomstandvården, som tar genuin hänsyn till barn och ungas omfattande tandvårdsbehov samt har i många år anordnat Privattandläkarnas mest välbesökta lokala arrangemang.”