Privattandläkarna Award 2024

Nu har vi öppnat nomineringen för Privattandläkarna Award 2024! Det är Privattandläkarnas medlemmar och deras anställda tandläkare som nominerar årets tandvårdsföretag, årets tandvårdsmottagning och årets marknadsförare av medlemskapet. Samtliga pristagare koras på Privattandläkardagens galamiddag den 17 maj på Operaterrassen.

Ta chansen att lyfta fram de du tycker ska uppmärksammas.

  Kontaktuppgifter till dig som nominerar

  Ditt namn (obligatoriskt*)

  Din e-post (obligatoriskt*)

  Företag (obligatoriskt*)

  Nominering

  • Du väljer själv hur många kategorier du vill nominera i.

  • Fyll i kontaktuppgifterna på det medlemsföretag du tycker ska vinna.

  • Du har även möjlighet att skicka in en motivering, eller kryssa i de redan förslagna alternativen, till varför du tycker medlemsföretaget ska vinna.

  Årets tandvårdsföretag

  (Medlemsföretag kan nominera)

  Företag

  Kontaktperson (för- och efternamn)

  Motivering (ej obligatoriskt)
  Varför ska medlemsföretaget koras till Årets tandvårdsföretag?
  Medlemsföretaget har utmärkt sig genom sitt arbete och engagemang för branschenMedlemsföretaget har utmärkt sig genom sitt arbete och engagemang för att skapa trygghet och öppenhet för patienternaMedlemsföretaget har utmärkt sig genom sitt arbete med nytänkande och kvalitetsförbättringJag vill fylla i egen motivering (använd nedan textfält, max 150 tecken)

  Egen motivering (ej obligatoriskt)

  Årets tandvårdsmottagning

  (Anställda tandläkare vid medlemsföretag kan nominera)

  Företag/Mottagning

  Kontaktperson (för- och efternamn)

  Motivering (ej obligatoriskt)
  Varför ska medlemsföretaget koras till Årets tandvårdsmottagning?
  Mottagningen har utmärkt sig i sitt arbete med att ge patienter hög nivå av service och gott omhändertagandeMottagningen har utmärkt sig i sitt arbete med att utföra tandvård av hög kvalitet för patienternaMottagningen har utmärkt sig i arbetet genom att involvera patienten i vårdenJag vill fylla i egen motivering (använd nedan textfält, max 150 tecken)

  Egen motivering (ej obligatoriskt)

  Årets marknadsförare av medlemskapet

  (Anställd tandläkare vid medlemsföretag kan nominera)

  Företag/Mottagning

  Kontaktperson (för- och efternamn)

  Motivering (ej obligatoriskt)
  Varför ska medlemsföretaget/mottagningen koras till Årets marknadsförare av medlemskapet?
  Medlemsföretaget/mottagningen har utmärkt sig genom att synliggöra medlemskapet och Privattandläkarnas varumärkeMedlemsföretaget/mottagningen har utmärkt sig genom att uppmärksamma fördelarna och den extra trygghet en patient får genom att gå till en vårdgivare som är medlem i PrivattandläkarnaMedlemsföretaget/mottagningen har utmärkt sig i sitt arbete med att marknadsföra medlemskapet lokaltJag vill fylla i egen motivering (använd nedan textfält, max 150 tecken)

  Egen motivering (ej obligatoriskt)

  Bevisa att du inte är en robot genom att kryssa i denna ruta, klicka därefter på Skicka (obligatoriskt*)

  Eventuell vinstskatt och reskostnader betalas av vinnarna. Privattandläkarna kan komma att dokumentera Privattandläkardagen och prisutdelningen.

  Villkor

  Den som nominerar i Privattandläkarna Award förbinder sig inte till någon motprestation. Information om de nominerade samt vinnarna (företagsnamn och bild) kan komma att användas på hemsida, i sociala medier och publiceras i media.

  Genom att nominera på www.ptl.se ger du ditt samtycke till att Privattandläkarna (Sveriges Privattandläkarförening SPF och Svenska Privattandvård AB) insamlar och behandlar uppgifter om att du har nominerat och vilka du har nominerat. Du kan när som helst återkalla lämnat samtycke, eller få besked om hur uppgifterna används genom att skicka ett e-postmeddelande till info@ptl.se.