Jobba hos oss

 

Lediga tjänster

Kommunikatör med digitalt fokus till Privattandläkarna

Är du kommunikatören med som trivs med varierande kommunikationsuppgifter men med fokus på digitala kanaler? Vill du dessutom arbeta i en liten dynamisk branschorganisation som driver viktiga företagarfrågor som skapar samhällsnytta? Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig med mycket god erfarenhet av CMS-verktyget WordPress där du tidigare arbetat med såväl utformning av text som med visuell design. Du trivs att arbeta brett operativt med både teknik som textutformning och bilddesign. Utöver det har du en modern syn på hur information effektivt kan spridas genom andra kanaler, exempelvis sociala medier. Visst låter väl detta som spännande? Sök redan idag om du håller med! Urvalsarbetet påbörjas under vecka 2, 2019. Klicka på länken längst ner för mer information och ansökan.

Om tjänsten

Som kommunikatör med digitalt fokus arbetar du löpande med ett brett spektrum av arbetsuppgifter kopplat till kommunikation och informationsspridning. Du ansvarar bland annat för att hemsidan har uppdaterad och relevant information samt att den är rätt utformad såväl till funktion som layoutmässigt. Arbetet sker i olika verktyg men WordPress är en central del där du kan behöva både bygga och programmera landningssidor.

I rollen ingår hantering av innehåll och informationsspridning på sociala medier, exempelvis Facebook. Analyser och statistik gällande webb och andra digitala kanaler ingår också i rollen. I övrigt arbetar du med:

* Distribuera, utforma och producera nyhetsbrev och annat digitalt informationsmaterial
* Producera mindre texter till både digitala kanaler och till printmaterial
* Författa kortare och längre texter, exempel pressmeddelanden, medlemsbrev m.m.
* Agera kravställare och beställare gentemot tryckerier och andra externa leverantörer, exempelvis webbhotell och andra IT-leverantörer
* Framställning av tryckt material såsom broschyrer, inbjudningar, annonser m.m.
* Korrekturläsa dokument
* Ansvara för beställning av profilprodukter med mera Arbetet sker i nära samarbete med kollegorna på kansliet, så som exempelvis VD, informationsstrateg, sakkunniga, utredare med flera.

Erfarenhet och utbildning

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom media och kommunikation alternativt införskaffat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare med tyngd kring utformning, teknik och design. Du är dock van att skriva på ett skarpt och kommunikativt sätt men har även en känsla för bild och design. Eftersom mycket av arbetet sker i CMS-verktyget WordPress behöver du kunna arbeta obehindrat i detta. Du har även viss kunskap om HTML och vet hur en hemsida är uppbyggd tekniskt. Dina kunskaper i InDesign och Photoshop är god och du arbetar självständigt med bildhantering och design i dessa verktyg. Har du arbetat i Mailchimp eller Apsis ser vi det som meriterande, även Illustrator och Google Analytics. Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Ett mindre skrivprov kan komma att ske i samband med intervju hos Privattandläkarna.

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Du är serviceorienterad, kommunikativ och arbetar prestigelöst. Din framtoning är lugn, positiv, stabil och trygg. Du trivs även att arbeta mot tydliga deadlines. Ditt arbetssätt präglas av ordning och reda och du har stark känsla av lojalitet till ditt uppdrag. Även om jobbet är mer operativt än strategiskt ser vi gärna att du är nyfiken, kreativ och idérik. På Privattandläkarna uppskattas nytänk och innovativa lösningar på problem.

Om Privattandläkarna

Privattandläkarna är en medlemsägd, medlemsstyrd och partipolitiskt obunden branschorganisation för privata tandvårdsföretag i Sverige. Genom att vara en samarbetspart och ett bollplank för myndigheter, politiker och media påverkar Privattandläkarna villkoren för tandvården utifrån våra ställningstaganden.

För att patienter ska ha tillgång till god tandvård, krävs bra förutsättningar och villkor för de företag som ska erbjuda tandvården. Öppenhet, med både priser och kvalitet, är en förutsättning för en väl fungerande tandvårdsmarknad. Öppenhet möjliggör konkurrens på lika villkor, där patienterna fritt kan välja sin tandläkare.

Vår verksamhet närmast medlemmarna bedrivs i 22 lokalavdelningar utspridda över landet

Ansök via Poolia